dilluns, 17 de setembre del 2018

RETORNEM ALS BONS TEMPS
Les circumstàncies personals d'una prolongada malaltia  i la manca d'activitats ha fet que durant molts mesos  no sortís res d'aquesta finestra del santuari del Corredor.

Això no vol dir que el santuari ha perdut vida i visites; tot el contrari. cada dia puja més gent al santuari per gaudir de la naturalesa i, (perquè no) per visitar la mare de Déu del Socors.

La prova d'això és la quantitat de llànties que cremen cada setmana a la capella en honor de la Mare de déu; i les vegades que s'encenen els llums per visionar el retaule de la capella. Per tant el santuari està ben viu i continua el seu habitual moviment.

El que sí ha fallat ha estat la comunicació del santuari a través d'aquesta pàgina digital. Des d'avui em comprometo a tenir cura d'aquest mitjà telemàtic i a publicar coses que passen o històries del santuari que mai no s'han explicat. I si algú vol publicar alguna cosa referent al santuari, ho podrem publicar.

Per començar fem saber que el santuari compta, des de fa un temps,  amb una sala de reunions al pis superior. La foto que es veu és la reproducció de l'esmentada sala.

Bé; per avui ja n'hi ha prou. continuarem comunicant-nos.

Mn. Jaume Abril