dimarts, 5 d’abril del 2016

ROMERIA  AL  CORREDOR  DE  L'ARXIPRESTAT  DE  MATARÓ
El dissabte 2 d'abril, feligresos de les parròquies de l'arxiprestat de Mataró van pujar al santuari del Corredor per celebrar la Pasqua del Senyor.
El programa del dia era el següent:  a les 11'30 h. celebrar la santa Missa; i a les 14'00 h fer un dinar de germanor, a base d'una "arrossada" general.
L'asistència de feligresos de les parròquies no va ser massa abundosa. D'algunes parroquies no va venir ningú, d'altres va haver una assistència nombrosa. Tots plegats vàrem ser uns cent deu participants.
Una novetat d'engunay va ser l'oportunitat de tenir una animació del cants a la missa, Cosa que és de molt agrair, perquè donar un ambient de més animació i particpació.
També com a novetat, després de dinar, sense moure'ns del lloc, vàrem tenir una estona de recital de cançons, presentat pel grup musical "Cor Nou" de Cardedeu. 

Una altra novetat d'enguany ha estat que les persones que no havien comprat el tiket per menjar arrós (per les ra0ons que sigui) van dinar, no a fora del pati, a part dels "arrossaires", sinó en el mateix pati i a les mateixes taules. Tant els uns com els altres vàrem dinar junts.
Ah, Encara una altra novetat. al final del dinar vàrem fer una rifa. Vàrem rifa un "Ou de Pasqua"; que va tocar a una dona feligresa de Sant Andreu de LLavaneres
En resum, va ser una jornada estupenda, millor que altres anys!!